About

Od nekdaj rada ustvarjam, delam z rokami.. V šivanju in modnem oblikovanju sem se našla že deset let nazaj. Od takrat me moda in dizajn spremljata vsakodnevno. Iskreno si brez tega življenja kot samega ne predstavljam več. To je moja ljubezen, to sem jaz. Temu, kar počnem sploh ne bi rekla delo, saj v tem tako uživam, da sem neskončno hvaležna, da lahko to počnem.

Indiese znamka je nastala iz mene, na ta način čutim da najbolje predstavljam to kar sem sama v resnici.. V tem sem se našla. Rada imam naravo, rada imam vse kar je povezano z umetnostjo, ta je moj dom.. Sem malo bolj divjega, svobodnega duha in noro rada imam vse kar je povezano z indijansko kulturo. Ta je del mene.
Rdeča nit vseh izdelkov je kvaliteten bombaž, ki ga vedno spremlja jeans kot dodatek v zlatem odtenku. Vsi vidni šivi so prav tako kot detail v zlati peščeni jeans niti.

Rada delam z ljudmi in rada ustvarjam skupaj z njimi. V vsak unikat, vsak artikel dam del sebe, to je moja zgodba.. Zaenkrat ostajam majhna in moja znamka posebna v tem  da so vsi kosi narejeni ročno po meri in željah stranke. Skupaj lahko polepšamo čisto vsak trenutek in skupaj lahko ustvarimo nekaj posebnega.
Bodimo to kar smo v resnici. Dovolimo si biti. Ker bo tako življenje najlepše, najbolj zabavno in najbolj čarobno. In takega si vsi zaslužimo.

Rada vas imam,
Lana